Fülbelövés - A System 75 rendszer

A készülékről:
A Cartridge Channel stabilan tartja a kapszulát.
A markolat íveltsége kényelmes fogást biztosít.
Könnyen tisztítható króm felület.
Kisebb tömeg a könnyebb kezelhetőségért.
A készülék sosem érinti a páciens fülét (sterilitás).

Az új rendszer tulajdonságai:
Eldobható Kapszula (Cartridge)
A fülbevaló szára és a hozzá tartozó kapocs sterilizált állapotban egy szintén steril, eldobható kapszulában vannak elhelyezve.
A kapszulák párban vannak csomagolva, de külön-külön, egyenként is felhasználhatók, megőrizvén a sterilitást.
A belövő látható a csomagoláson keresztül is, a könnyebb azonosíthatóságért.
A fülbevaló szára látható a lyukasztás közben, így egyszerűbbé válik a beigazítás és a célzás.
A kapocs magától rácsatolódik a fülbevaló szárára, sterilen, érintetlenül.

Maximális Higiénia
A System 75™ kapszula tervezésének köszönhetően a csomagolásának eltávolítása nélkül lehet betenni a készülékbe, így a szakembernek nem szükséges azt megérinteni.

A System 75™ tulajdonságai:
A System 75™ egy egyszerűen használható, eldobható-kapszulás fül-belövő rendszerként lett megtervezve, a fül-belövéssel foglalkozó szakemberek igényeinek kielégítésére. A System 75™ számos olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amivel a többi belövő-készülék nem, beleértve a következőket is:

– A készülék formája alkalmazkodik a kéz alakjához, mely biztos, stabil fogást tesz lehetővé.
– A fülbevaló szára és kapcsa egy műanyag kapszulára vannak felerősítve, amelyek sterilen vannak becsomagolva. A kapszulát fel lehet szerelni a markolatra, illetve el lehet azt onnan távolítani a belövés után, a kapszula vagy a fülbevaló szárának megérintése nélkül. Ez biztosítja a sterilitás megőrzését mind a páciens, mind a szakember számára.
– Minden egyes kapszula (a benne levő fülbevalóval és kapoccsal) külön, önmagában van becsomagolva. Így, ha csak az egyiket akarja felhasználni, megteheti azt anélkül, hogy a másik kapszula sterilitását veszélyeztetné.
– A kapszula használatával a rögzítő kapocs automatikusan, megfelelően elhelyezkedve rögzül a fülbevaló szárán, lehetővé téve, hogy a későbbiekben a fülcimpa ápolásakor és tisztításakor hozzá lehessen férni a fülbevaló által takart részéhez.
– A fülbevaló szárának egyedülálló kialakítása biztosítja, hogy ahhoz a kapocs megfelelően igazodjon, így ezzel a szakembernek nem kell a belövés után foglalkoznia.

 

SYSTEM 75 BELŐHETŐ FÜLBEVALÓK:

A System 75™ szívét – egy teljesen új divatot teremtvén – a Studex Classic™Piercing Stud belövő és az azt tartalmazó steril kapszula (cartridge) alkotja. Ez az új hármas – a belövő, a kapocs és a kapszula – kombináció gyakorlatilag felszámolja a fülbelövéssel járó csípő és szorító érzést. A Studex Classic™ belövő és a hozzá tartozó kapocs egy szimpla, sterilen csomagolt kapszulában helyezkednek el. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerre csak az egyik fülbevalót használjuk fel anélkül, hogy megsértenénk a másik fülbevaló sterilitását.