MESOTICA kezelések

Világviszonylatbanban is egyedülálló iPeptide™ szekvenciák

A Mesotica fiatal magyar start up cégként a világon elsőként alkototott meg egy innovatív, peptid központú kozmetikai termékcsaládot, ahol az iPeptide™ (intelligens peptid) segítségével hatékonyan aktiválhatjuk a bőr önmegújító folyamatait.

Sajnos a peptidek a szokványos arckrémekben szérumokban nagyon alacsony koncentrációban vannak jelen, így azok kedvező hatása is elmarad.
Ezért a Mesotica kutatói dermatológiai és tudományos kutatásokkal alátámasztott hatóanyagok felhasználásával kifejlesztették a kozmetikai ipar legmagasabb hatóanyag tartalmú, látványos eredményeket biztosító peptidek szekvenciális sorozatát és 3D bőrápolási koncepció™ rendszerét. Sajnos a peptidek a szokványos arckrémekben szérumokban nagyon alacsony koncentrációban vannak jelen, így azok kedvező hatása is elmarad.
Ezért a Mesotica kutatói dermatológiai és tudományos kutatásokkal alátámasztott hatóanyagok felhasználásával kifejlesztették a kozmetikai ipar legmagasabb hatóanyag tartalmú, látványos eredményeket biztosító peptidek szekvenciális sorozatát és 3D bőrápolási koncepció™ rendszerét.A világviszonylatban is egyedülálló, látványos hatékonyságot biztosító iPeptide™ szekvenciák kidolgozása és a mögötte felhalmozott vegyészeti és kutatási tapasztalat olyan értéket képvisel, mely a jövőben  óriási lehetőségeket biztosít a Mesotica nemzetközi fejlődése számára.

MESOTICA kezelések

A Mesotica termékei fejlesztésénél a hatóanyag piacon fellelhető leginnovatívabb megoldásokra összpontosít. Világelsőként kombinálja úgy az összetevőket, hogy a végeredmény látványos és a különböző problémákra hatásos megoldást nyújtson.
Hatóanyagai dermatológiai és tudományos kutatásokkal alátámasztott, magas koncentrációjú hatóanyag kombinációkon alapulnak. Ezen összetevőknek köszönhetően a 35 év feletti, önmagukra és környezetükre igényes nők és férfiak szépségápolása új értelmet nyer.
A 3D teljes bőrszerkezetet átfogó bőrápolási koncepciója high-tech hatóanyagokkal rétegenként (hidrolipid réteg, epidermisz, dermisz) építi újra az egészséges bőrműködést.

A peptidekről

MESOTICA iPEPTID™ FACELIFTING PROGRAMOK
A személyre szabott Mesotica arckezelések során nagy hatékonyságú, kollagéntermelést aktiváló peptidekkel fiatalítjuk a bőrt. A botoxszerűen működő, az izomösszehúzódásokat megakadályozó peptidek ellazítják, simítják a rögzült mimikai ráncokat.

A kezelések során a problémát helyileg kezeljük, mindig a legmegfelelőbb peptideket alkalmazva. A nagy koncentrációjú peptidek azonnal beindítják a bőrfiatalító folyamatokat. Látványosan csökkenthetjük a ráncok mélységét a szem és a száj körül, az orr-ajak barázdában, a homlokon, valamint jelentősen javíthatjuk a megereszkedett arckontúrokat, illetve a nyak- és dekoltázs bőrét. Különböző bőrproblémák, mint pl. a couperosa vagy pigment folt esetén speciális peptid kombinációkkal, pár alkalmas kezeléssel rövid idő alatt biztosítjuk az egészséges bőrképet.

Mesotica bőrkoncepció - 3D SKINCARE CONCEPT WITH iPEPTID TECHNOLOGYTM

3D bőrápolási koncepció TM intelligens peptid technológiával ötvözve:
high-tech, kizárólag bőrbarát anyagokkal rétegenként (hidro-lipid réteg, epidermisz, dermisz) építi újra az egészséges bőrműködést.

A Mesotica kiválogatta a dermatológiai szempontból és tudományos kutatásokkal is alátámasztott legfejlettebb és leglátványosabb kozmetikai hatóanyagokat, szállítórendszereket és emulgeáló megoldásokat. A Mesotica a világon elsőként megalkotott egy innovatív peptidközpontú termékcsaládot, ahol az intelligens peptidek (iPeptid) segítségével eredményesen aktiválja az öregedő és a sérült bőr önmegújító folyamatait. Mindezeket a hatóanyagokat extra magas koncentrációban adja a termékeihez, hogy az anti-aging és a bőrmegújítás új értelmet nyerjen az egészségtudatos nők és férfiak bőrápolásában.

3D bőrápolás - Mesotica 3D™ BŐRÁPOLÁS

Hatékonyságuk szempontjából kizárólag tudományos kutatásokkal és tanulmányokkal alátámasztott bőrbarát, innovatív, high-tech hatóanyagokat alkalmaz termékeiben.

A Mesotica törekszik az egyes hatóanyagok közti szinergiák maximális kiaknázására, illetve kifinomult, pH kompatibilis kompozíciók összeállítására.
A Mesotica bőrréteg-specifikus termékeinek hatóanyagösszetétele, konzisztenciája és szállítórendszerekkel megtámogatott felszívódóképessége gyors és látványos bőrképjavulást eredményez bármely bőrproblémánál. Az eddig megszokott kozmetikai márkáktól eltérően a Mesotica 3D bőrápoló rendszere™ a bőr 3 fő rétegének (dermisz, epidermisz, hidro-lipid réteg) felépítése és fiziológiás folyamatai szerint szabályozza a hatóanyagbevitelt és a bőrproblémák kezelését.
Logikus, tudományosan és dermatológiai szempontokkal is alátámasztott bőrápoló koncepció, mely hangzatos ígéretek nélkül kizárólag a bőr felépítését és igényét tartja szem előtt.

Mesotica iPeptid Programok

Aktiváld a kollagén és elasztin termelését!
A sejt-kommunikációs hatóanyagok jelentősége abban rejlik, hogy képesek a bőrfunkciókat aktiválni, kiegyensúlyozni. Míg az antioxidánsok közvetve avatkoznak be a szabadgyökök okozta láncreakciós folyamatokba, addig a sejt-kommunikációs hatóanyagok képesek közvetlenül kommunikálni a sejtekkel, azokat jobb működésre bírni, kiegyensúlyozni vagy akár egyéb sejtromboló folyamatokat közvetlenül leállítani.
A legújabb, csupán néhány éves múltra visszatekintő és már ígéretes eredményeket is felmutatni tudó sejt-kommunikációs hatóanyagok a PEPTIDEK.

Gondoltad volna, hogy …
… a bőrben vannak titkos kapcsolók, mellyel a bőr „ellustult gépezetét” újra aktiválni lehetne? Erre valók a kozmetikai ipar pillanatnyilag legígéretesebb hatóanyagai, az intelligens peptidek, melyeket hiba lenne kihagyni a mindennapi anti-aging bőrápolásból. Sajnos a peptidek a szokványos arckrémekben, szérumokban csak nagyon kis százalékos koncentrációval kerülnek be, így azok kedvező hatására akár egy évig is várni kell.

Ezért a Mesotica megalkotta a magas hatóanyag tartalmú, peptides szuperkoncentrátum sorozatát.
A bőrben lévő, mondjuk úgy, „titkos kapcsolók” képesek arra, hogy a már nem annyira aktív funkciókat újraélesszék. Ezek az intelligens peptidek, amelyek egy bizonyos életkor felett a mindennapi bőrápolás részéve kell váljanak.

Miért válaszd a MESOTICA intelligens peptidjeit?

 • Mert az extra magas peptid koncentráció nagyon gyors és látványos bőrképjavulást eredményez.
 •  Mert a Mesotica szuperkoncentrátumok jelenleg a piacon lévő legmagasabb peptid koncentrációval rendelkezik.
 • Mert a peptidek az anti-aging és a sepeciális bőrproblémák legígéretesebb hatóanyagai.
 • Mert maximálisan bőrbarátanyagokról van szó.

Mesotica kezelések:

 • TISZTITÓ, BŐRMEGÚJITÓ KEZELÉS
 • PEEL & GO KEZELÉS
 • ANTIAGING BASIC KEZELÉS (3 peptides)
 • ANTIAGING MEDIUM KEZELÉS
  (5 peptides)
 • ANTIAGING PREMIUM KEZELÉS
  (8 peptides)
 • HYALURON FELTÖLTŐ KEZELÉS
  (4 peptides)
 • AKNÉS BŐR KEZELÉSE
 • HEGKEZELÉS
 • PIGMENTFOLT HALVÁNYITÁS
 • RAPID KEZELÉS (2 peptides)