Műszempilla építés

Ismersz olyan hölgyeket, akik szimplán a tekintetükkel tudnak varázsolni? Szeretnél Te is még nőiesebb lenni? Ha igen, a szempilla-hosszabbítást Neked találták ki.

A szálankénti szempilla-hosszabbításnak köszönhetően:

  • elérheted a kívánt hatást, akár természetes, akár drámai megjelenést szeretnél,
  • tartósan ragyogó pillantásod lehet és emellett kiválóan hangsúlyozhatóak az előnyös vonásaid,
  • értékes perceket spórolhatsz a sminkelés és a sminkeltávolítás során, mivel nem kell szempilla-spirált használnod,
  • több időd jut a Számodra igazán fontos dolgokra.
  • Ráadásul a pillasort kellemes környezetben, az exkluziv szalonomban építem fel Neked, miközben Te nyugodtan relaxálhatsz. Együtt megtaláljuk a hozzád illő stílust!

Legyél Te is még gyönyörűbb! Várlak szeretettel!

Mi a különbség a közismert 3D (ma már Klasszik, 1D) szempilla és a továbbfejlesztett 2-10D Volume szempilla között?

A pót szempilla szerkezetét, kialakítását a rendkívűl kis súly jellemzi. Az eddig ismert 3D szempilla szál nehezebb súlyú és merevebb szál volt, míg a Volume szempilla a fejlesztéseknek köszönhetően sokkal kisebb súlyú, rugalmasabb, így a viselése szinte észrevehetetlen. Ennek köszönhetően a ragasztó kisebb felületen is stabilan tapad.A közismert 3D hosszabbítást (ma már 1D vagy Klasszik szempilla) szinte mindenki ismeri. Ennél az eljárásnál 1 saját szempillára, 1 szál műszempilla kerül. Dúsabb hatást eddig a duplázós technikával tudtunk elérni, itt 1 saját szálra 2 műszempilla szál került felapplikálásra.Ekkor kétszer annyi szál került felhelyezésre (kb.400 szál), mint a hagyományos szettben. Már könnyített pillákról beszélünk, maximum 2 darab 0,1mm vastag pót szálat teszünk fel egy saját szálra. Az igazi áttörést Oroszország hozta meg, a fantasztikus Volume Lashes / Russian Volume technikával. A külföldön már ismert, dúsító technika új dimenzióját mutatja meg a szempilla hosszabbításnak. Az új technika 2013-ban meghódította az USA-t és Európa nagy részét is.  Itt akár 8-10 nagyon könnyű (0,05mm vékony) pót szál kerül fel egy saját pillára. Ez számokban akár 2000 szál felhelyezését jelenti!!!